MADRIX Software 

 • IA-SW-005007

  De MADRIX KEY is een USB-dongle die samen met de juiste licentie de functies of uitvoer voor de MADRIX 5-software of MADRIX RADAR-software ontgrendelt. U kunt vrij schakelen tussen verschillende pc's, aangezien het niet aan een specifiek systeem is gebonden. De Key hoeft maar één keer online te worden geactiveerd.

    € 120,00
 • Madrix is een nieuwe beleving op het gebied van licht besturing. De Madrix software bevat de laatste technologie voor optimale gebruikersvriendelijkheid. Madrix software tipt vrijwel boven iedere sturing die op dit moment op de markt is en kan volledig gesynchroniseerd worden door middel van de DMX-IN. De jaren lange ontwikkeling heeft geleid tot een krachtige LED sturing met een gigantische capaciteit tot 131.072 DMX kanalen. Let op: levertijd is 1-2 werkdagen.madrix workshop

    From € 60,00
 • MADRIX RADAR Fusion software. Volledig automatische 24/7 device monitoring. Automatische e-mail notificaties. Benut het volledige potentieel van RDM! 

    From € 500,00
 • De MADRIX 5 License op de MADRIX KEY kan eenvoudig geüpgradede worden naar een hogere licentie om de beschikbare output te verhogen. De upgrades kunnen online worden uitgevoerd.

    From € 450,00
Toont 1 - 5 van de 5 items